• CUM COMAND INVITATIILE?

ONLINE – Invitatiile le poti comanda direct de pe site, iti alegi modelul, numarul de bucati dorit, ne atasezi in casuta textul dorit, cu diacritice si le adaugi in cos. Acolo iti vei lasa detaliile suplimentare si eventualele modificari pe care le doresti.

E-MAIL – Ne puteti trimiteti un email pe adresa noastra comenzi@weddy.ro

Comanda dvs. trebuie sa contina urmatoarele:
• datele de contact(nr. de telefon, adresa de livrare/facturare)
• denumirea invitatiei dorite
• numarul de bucati dorite
• textul dumneavoastra FINAL cu diacritice.
• modificarile dorite (daca acestea exista)

În 2 zile lucratoare de la comanda veti primi un fisier cu macheta digitala. Sunt incluse 2 REVIZII GRATUITE. Modificarile suplimentare se vor taxa cu 10 lei/revizie.

 • CARE ESTE CANTITATEA MINIMA?

La invitatii avem un minim de 50 de bucati pe care il putem realiza. Preluam comenzi sub acest minim, doar daca e vorba de suplimentare. Pentru restul produselor pentru a se putea procesa, comanda minima este de 100 lei.
Putem realiza invitatii si in mai multe limbi sau cu texte diferite. Pentru fiecare machetare cu text diferit/in alta limba se va percepe o taxa de 50 de lei/macheta. Tot ce trebuie dumneavoastra sa faceti, este sa ne trimiteti textele exact cum doriti sa apara pe invitatie.

 • CE SE POATE PERSONALIZA LA INVITATII?

• modificarea fontului
• modificarea culorii fontului
• modificarea cartonului
• modificarea culorii plicului
• adaugarea/inlaturarea unor accesorii (sigiliu, interior plic, panglica, snur)
Acest serviciu de personalizare este gratuit si este valabil pentru modelele deja existente.

 • PUTETI TRIMITE MOSTRE FIZICE?

Chiar recomandam comandarea unei mostre inainte de achizitia finala. Va putem trimite max. 2 mostre, acestea insa nu se vor tipari special pentru dumneavoastra. Mostrele trimise sunt ramase din comenzile anterioare. Daca nu avem mostra dorita pe stoc, va putem trimite una asemanatoare, de unde va puteti face o idee despre calitatea cartonului si a printului.

Mostrele vor fi gratuite iar transportul va trebui achitat de catre dumneavoastra.

 • CAT DUREAZA REALIZAREA INVITATIILOR?

In 1-2 zile lucratoare de la plasarea unui comenzi de invitatii o sa primiti macheta digitala a acesteia, pentru a vedea incadrarea textului si corectitudinea datelor care apar.

Termenul de productie este de maxim 7 zile lucratoare, de la aprobarea finala a machetei digitale.

Pentru urgentarea comenzii la 4 zile lucratoare se va percepe o taxa de urgenta in valoare de 150 lei.

 • CUM SE REALIZEAZA LIVRAREA?

Livrarea se va face prin firma de curierat si dureaza intre 24 – 48 h lucratoare din momentul in care sunt trimise. Daca termenul este depasit din motive ce nu tin de dvs. ne puteti contacta pentru a gasi o solutionare, insa nu putem raspunde pentru eventualele intarzieri cauzate de firma de curierat.

Livram si international, iar in functie de locatia dumneavoastra vom stabili impreuna cea mai buna varianta de livrare.

 • CUM SE FACE PLATA? POT PLATI CU CARDUL?

Plata se realizeaza ramburs la curier cand primiti coletul sau integral utilizand PLATA CU CARDUL pe site-ul nostru la finalizarea comenzii. Odata plasata si confirmata de catre noi comanda, vi se va furniza factura.

 • OFERITI INVITATII ELECTRONICE?

Nu oferim invitatii electronice.
Am ales sa vindem doar produse fizice, in consecinta singurul element digital pe care il punem la dispozitia clientului este macheta, care are rolul doar de a va prezenta cum o sa arate invitatia finala. Toate preturile prezentate pe site sunt pentru papetarie fizica, nu fisiere digitale.

 • PUTETI REALIZA UN MODEL NOU SPECIAL PENTRU NOI?

Desigur! Pentru cei ce isi doresc un design unic va oferim un serviciu de design, unde invitatiile vor fi create impreuna cu dumneavoastra, pentru a reflecta cat mai exact evenimentul dorit. Astfel va puteti aduce aportul personal invitatiilor fiind ghidati de un designer cu experienta.

 • PUTETI REALIZA SI CELELALTE ACCESORII DE PAPETARIE?

Desigur! Putem realiza și restul papetariei de nunta. Chiar daca aceste elemente nu sunt prezentate alaturi de fiecare model de invitatie, se pot crea fara nici un cost suplimentar. In functie de necesitatile dvs. putem realiza meniuri, numere de masa, place-carduri cu rol de plic de dar, etichete candybar, etc.

 • CARE SUNT SOLUTIILE DACA EXISTA VREO GRESEALA DE TIPARIRE?

Daca exista o greseala de tiparire din vina noastra (textul tiparit pe invitatie difera fata de ultima mostra digitala pe care clientul si-a dat acordul de tipar), invitatiile vor fi refacute in cel mai scurt timp posibil.

Textul este furnizat integral de catre client. Încercam sa facem corecturile necesare acolo unde sesizam greseli, de aceea punem la dispozitie si macheta digitala, insa resposabilitatea corectitudinii textului si a datelor intra in atributiile dumneavoastra.

Firma nu poate fi trasa la raspundere pentru realizarea defectuoasa a unei comenzi decat in limita valorii comenzii respective. Acest lucru inseamna fie returnarea sumei achitate fie refacerea comenzii. Suma va fi returnata in termen de maxim 14 de zile prin transfer bancar. Suma va fi insa returnata numai cu conditia ca produsele trimise sa se returneze in starea initiala in care au fost primite si numai prin curierul prin care s-a facut livrarea.

Daca eroarea s-a produs din cauza transmiterii incorecte sau incomplete a datelor de catre client, sau daca eroarea exista pe macheta pe care clientul si-a dat “Bunul de Tipar”, acesta va achita suma aferenta noii comenzii inclusiv transportul, daca acesta doreste refacerea comenzii, considerandu-se ca este vorba de o noua comanda, cea in care s-a produs eroarea fiind deja onorata si acoperita de OUG 34/2014, art. 16, lit. C.

 • POT RETURNA INVITATIILE DACA M-AM RAZGANDIT SAU NU IMI PLAC?

Nu, din pacate, invitatiile personalizate nu sunt returnabile pentru un schimb sau restituire. Vom lucra cu dumneavoastra pana cand sunteti multumit de macheta finala. Deoarece comandati invitatii de nunta personalizate pentru evenimentul dumneavoastra, toate comenzile sunt finale.

Restituirile nu se acorda pentru diferențele de culoare dintre macheta digitala și produsul imprimat, sau erori gramaticale/ortografice care nu sunt din vina noastră. Pentru ca acestea sunt produse personalizate, iar textul ne este furnizat de catre dumneavoastra nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli neobservate de dumneavoastra pe “bunul de tipar”.

 • CE ALTE INFORMATII AR MAI TREBUI SA STIU?

Preturile includ printarea textului, indoirea, asamblarea elementelor componente daca exista, rotunjirea colturilor daca este prevazuta etc.

Trebuie sa luati in calcul ca exista posibilitatea unor mici diferente de culoare de la mostra digitala (asa cum se vede pe monitorul dumneavoastra, in functie de calibrarea acestuia) la produsul tiparit.

Multe dintre modelele prezentate pe site au fost concepute pentru a se oferi fara plic. Plicurile sunt incluse in pret doar la invitatiile in care se precizeaza expres in descriere acest lucru, pentru toate celelalte invitatii daca doriti, se pot comanda plicuri separat.